Isoverstas, digiopetuksen kehittäjäyhteisö, siirtyy Kuopion kaupungin ylläpidosta Snellman-instituutin ylläpitämäksi 1.7.2019 alkaen. Ylläpitäjän vaihtuessa myös Isoverstaan palvelut ja toiminta siirtyvät Snellman-instituutille. Siirtyminen ei edellytä käyttäjiltä toimenpiteitä. Palvelut ja kehittäminen jatkuvat edelleen.

Isoverstaan henkilöstössä ja yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia.
Isoverstaan nykyisen koordinaattorin Leila Rahkonen-Navian työsuhde päättyy 30.6.2019. Tämän jälkeen Isoverstaan koordinoinnista vastaa Snellman-instituutin johtaja Soili Meklin (+358 44 746 2841, soili.meklin(at)snellmankesayliopisto.fi).
Verkko-opetuksen asiantuntija Anu Wulff siirtyy Kuopion kaupungin kokoaikaiseen palvelukseen. Isoverstas hyödyntää Anun työpanosta jatkossa mm. Oppikirjattomuus-hankkeessa ja mahdollisissa muissa työtehtävissä.
Atk-suunnittelija Timo Lemmetty siirtyy Snellman-instituutin palvelukseen ja jatkaa Isoverstaan tehtävissä. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero muuttuvat 1.7.2019 alkaen, katso tarkemmin henkilöstö-sivulta. Sieltä löytyy myös kesän loma-ajat.

Jatketaan aktiivista toimintaa yhdessä cool