MoodleIsoverstaan henkilöstökoulutus tarjoaa opettajille uusia digioppimisen työkaluja ja pedagogisia ratkaisuja. Koulutusten lähtökohtana on jäsenoppilaitosten tulevaisuudessa tarvitseman verkko-oppimisen osaamisen varmistaminen.

Isoverstas on kehittäjäyhteisönä mukana valtakunnallisessa opetuksen kehittämisessä ja tarjoaa jäsenoppilaitosten tarpeiden mukaisia koulutuksia. Henkilöstökoulutusta järjestetään yhteistyössä monen toimijan kanssa. 

Koulutuksia toteutetaan koko verkoston alueella. Osaan koulutuksista on mahdollista osallistua virtuaalisti. Kaikki Isoverstaan järjestämät koulutukset ovat verkoston henkilöstölle ilmaisia, ellei toisin mainita. Kysy lisää: Yhteydenottolomake

Katso henkilöstökoulutus-palvelun toimintamalli.

Tarjoamme ja räätälöimme henkilöstökoulutuksia myös verkoston ulkopuolisille tahoille. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

 

Isoverstas ja SnellmanEDU ovat nyt yhdistyneet. Yhdistyminen mahdollistaa laajemman henkilöstökoulutustarjonnan Isoverstaan jäsenille. Koulutuksiin voi osallistua ympäri Suomen sekä livenä että verkossa.

Katso lisää: Snellman-kesäyliopiston esite Isoverstaan jäsenille